Brasserie Hof Ter Linden

referenties-logo-brasseriehofterlinden

Remco Ooms

Zaakvoerder

‘INDII is voor mij echt een verademing – na jaren van geknoei met manuele personeelsadministratie!’

Remco Ooms had er al een heuse carrière in de horeca op zitten toen hij in 2018 zaakvoerder werd van Brasserie Hof Ter Linden in Edegem. Een nieuwe uitdaging, dat zag hij wel zitten. Wat hij er echter niet wilde bij nemen, was de administratieve rompslomp van de personeelsadministratie. Vastbesloten ging hij op zoek naar een oplossing. Die vond hij met INDII. Ondertussen werkt hij al een jaar met de web-based applicatie en is hij er lovend over.

A man with an efficient plan

‘De planning opmaken verloopt sneller, overzichtelijker en eenvoudiger. Dat kan nu drie tot vier weken op voorhand. Of zelfs voor de rest van het jaar. Wij werken per week een planning uit en kunnen die in het systeem kopiëren naar de maanden die volgen’, vertelt Remco enthousiast.

Ook het automatische interne notificatiesysteem van INDII blijkt in de brasserie een grote hulp te zijn. ‘Onze werknemers krijgen steeds een mailtje in hun mailbox. Ze zijn dus perfect op de hoogte van wanneer ze moeten werken. Misverstanden zijn uitgesloten. Niemand kan nog zeggen dat hij niet wist dat hij werd verwacht, want alles is officieel per mail gecommuniceerd’, aldus Remco.

Zelfs als de planning last minute zou omgegooid worden – dat gebeurt wel vaker in de horeca door onverwachte weersomstandigheden of een terugval in aantal reservaties – is dat nog steeds geen probleem in INDII. ‘Onze medewerkers krijgen onmiddellijk een mailtje als er iets verandert aan hun uurrooster. INDII zorgt ervoor dat ik hen niet langer telkens moet opbellen – iets wat ik vroeger, in andere horecazaken, een tijdrovende en inefficiënte bezigheid vond.’

Onterecht IT-vrees

Remco Ooms is ondertussen een overtuigd INDII-gebruiker. Hoewel hij toegeeft dat hij in het begin een beetje sceptisch stond tegenover zoveel IT-geweld. Zal ik hier wel mee kunnen werken? Zullen onze medewerkers hier snel mee weg zijn? Zullen we met deze applicatie geen tijd verliezen i.p.v. winnen? Zijn angst bleek echter ongegrond. ‘INDII is eenvoudig in gebruik. Ook ik was er snel mee weg, terwijl ik helemaal geen computerexpert ben. Technische kennis is volstrekt overbodig. INDII is zo gebruiksvriendelijk dat zelfs mijn jonge kinderen er probleemloos mee zouden kunnen werken.’

Ook benieuwd naar wat INDII voor jouw onderneming kan betekenen?
Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak met één van onze medewerkers