Features

Administratieve eenvoud en geoptimaliseerde efficiëntie

 • Je verliest geen tijd meer met het vooraf ingeven van Dimona’s. Met INDII gebeurt alles realtime en digitaal: de Dimona vertrekt op het moment dat je werknemer zich inlogt in INDII. Als hij zich weer uitlogt, wordt de Dimona automatisch bijgewerkt. De Dimona gebeurt dus op basis van zijn ingecheckte uren, niet meer op basis van een vooraf opgestelde planning.
 • Fraudeproof aanwezigheids- en tijdsregistratie voor RSZ/sociaal secretariaat dankzij de e-ID. Elke werknemer logt in met zijn eigen e-ID en code, zo wordt het risico op inlogfraude tot een minimum beperkt.
 • De planning van je personeel doe je vanaf nu ook volledig digitaal in INDII: jij en je werknemers zien meteen wie op welke dag is ingepland, hoeveel uren, en waar er mogelijke gaps zijn. Zo kan je tijdig bijsturen waar nodig. Het uurrooster is bijzonder uitgebreid en voldoet aan alle wettelijke verplichtingen (pauzes, uren, payroll…). Kortom, het is een volwaardige vervanging voor het papieren uurrooster dat je tot vandaag telkens aan de muur hebt opgehangen.
 • De aanmaak en het beheer van elke arbeidsovereenkomst gebeurt volledig digitaal. Je werknemer tekent digitaal en elk contract wordt bijgehouden in INDII.
 • INDII zorgt ervoor dat jij en je werknemers via e-mail meldingen krijgt. Zo ontvangt iedereen bijvoorbeeld een bericht als je het uurrooster aanpast, of laat INDII je weten wanneer het statuut van een werknemer wijzigt. Jij maar ook je personeelsleden weten dus steeds waar jullie aan toe zijn en kunnen tijdig ingrijpen bij mogelijke problemen.
 • INDII is altijd en overal toegankelijk. Het is een web-based applicatie met realtime updates zodat je constant op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van je zaak, ook als je zelf niet aanwezig bent.
 • Kortom, INDII bespaart je tijd, werk en energie. Geen bergen paperassen of manuele administratie meer… maar een zee van tijd om te spenderen aan nieuwe economische opportuniteiten, producten en diensten.
Nieuwsgierig? Ontdek onze verschillende formules op maat van jouw onderneming

Een veiligere vorm van ondernemen

 • Elke werknemer krijgt via INDII automatisch het correcte statuut waardoor jij als werkgever niet meer voor onaangename verrassingen komt te staan. Zowel jij als je personeelslid worden bovendien op de hoogte gebracht door INDII van het gewijzigde statuut. Zo ben je wettelijk steeds in orde bij een onverwacht bezoekje van de sociale inspectie.
 • In een oogopslag krijg je als ondernemer meteen een overzicht van, en behoud je de controle over je gehele loon- en personeelsadministratie. INDII werkt bovendien location sensitive zodat jij als werkgever beslist op welke computers kan in- en uitgecheckt worden. Je beslist ook zelf op welk niveau elke werknemer toegang krijgt tot INDII.
 • De transparantie van INDII zorgt ervoor dat je elke dag met een geruster gemoed huiswaarts trekt, wetende dat je onderneming in goede handen is. Een blik op het scherm vertelt je meteen wie waar wanneer aan de slag is, met welk statuut, en de succesvolle Dimona-aangifte die daarmee gepaard gaat.
 • Wij bij INDII staan klaar om je bij te staan met raad en daad en je persoonlijk te begeleiden met de verdere digitalisering van je loon- en personeelsadministratie.
Klaar om jouw personeelsadministratie te vereenvoudigen?

Win-win

Elke partij die betrokken is bij de goede werking van jouw onderneming heeft baat bij INDII:

 • werknemers: je krijgt als ondernemer een duidelijk overzicht van de planning van elke werknemer en zijn prestaties. Zo wordt het kinderspel om hun verloning op te volgen. De werknemer zelf kan ten allen tijde INDII raadplegen wat de vertrouwensband tussen jou en je werknemers enkel versterkt. Medewerkers die zich goed voelen, zorgen voor gelukkige klanten en duurzame business.
 • werkgevers: dankzij INDII is omslachtige administratie voorgoed verleden tijd, met een muisklik ben je meteen op de hoogte van de realtime stand van zaken van je personeel. Zo kan je als werkgever je talenten optimaal benutten en je onderneming verder uitbouwen.
 • managers: elke manager heeft met INDII de ideale tool in handen om zijn taken nog efficiënter uit te voeren.
 • sociaal secretariaat: INDII bezorgt jou een eenduidige en overzichtelijke loonopdracht.