INNOVATE IMPROVE AND INSPIRE

INNOVATE

Als ondernemer word je dagelijks geconfronteerd met talloze uitdagingen. Digitale ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op, je moet inspelen op veranderende marktomstandigheden, zorgen voor een gezonde cashflow, je work-life balance in het oog houden… De lijst is eindeloos.

Om het hoofd te bieden aan al deze uitdagingen weet je dat investeren in innovatie essentieel is.
Daarom hebben wij met INDII een vernieuwende manier bedacht om je personeelsadministratie te digitaliseren en efficiënter te maken.
Vanuit onze eigen – soms frustrerende – ervaring hebben we een online tool ontwikkeld die je hele personeelsadministratie voor jou bijhoudt en centraliseert.

Bekijk hier wat INDII voor jouw onderneming te bieden heeft:

Bovendien engageert INDII zich om steeds op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen. Zo blijf je als ondernemer up-to-date en krijg je de garantie dat je personeelsadministratie steeds op de meest efficiënte manier beheerd wordt.

IMPROVE

Een significant aspect van het runnen van een onderneming is de personeelsadministratie – voor veel ondernemers tot op vandaag een doorn in het oog. Bergen papierwerk, geknoei met geschreven uurroosters, op voorhand aangeven van Dimona’s, verlies van overzicht… het klinkt je als ondernemer waarschijnlijk bekend in de oren. Dat hoeft niet zo te zijn.

Zou je leven niet een pak makkelijker zijn als dat alles vanuit één overzichtelijke web-applicatie werd bestuurd?

INDII is ontstaan vanuit een missie om jouw workload te verlichten en bijgevolg je levenskwaliteit te verbeteren. Onze online tool zorgt ervoor dat je op een digitale, overzichtelijke, veilige en tijdbesparende manier je personeelsadministratie kan beheren. Zo win je wekelijks een aanzienlijk aantal uren. De vrijgekomen tijd kan je vervolgens inzetten naargelang de behoeften van je onderneming of je persoonlijke ontwikkeling: netwerken, strategieën bedenken om nieuwe klanten aan te trekken of je toeleggen op een nieuwe hobby.

INSPIRE

INDII wil een bron van inspiratie zijn voor alle ondernemers.
We willen je inspireren om efficiënter, beter en dynamischer aan je zaak te werken, zodat je bedrijf in no time in topconditie is.
Het INDII lab heeft voor jou de beste web-based app ontwikkeld om je loons-en personeelsadministratie te digitaliseren en te vereenvoudigen.

Daarmee is ons werk niet ten einde. Achter de schermen blijven we in het INDII Lab onze app finetunen om te voldoen aan de eisen van een veranderende ondernemersmarkt. Zo kunnen we jou in de toekomst een steeds kwalitatiever product aanbieden.

We willen jou als ondernemer ook op andere manieren blijven inspireren. Hier kan je alvast enkele getuigenissen lezen van managers die INDII al geïmplementeerd hebben in hun onderneming.

Via onze nieuwsbrief willen we je op de hoogte brengen van de steeds veranderende sociale wetgeving en geven we tips om je loon- en personeelsadministratie correct uit te voeren.

Op termijn willen we het INDII Lab verder uitbreiden tot een interactief platform waar jij je kan laten inspireren. Dat kunnen events zijn waarin we gelijkgestemde ondernemers samenbrengen, workshops over bepaalde thema’s, of gewoon trainingen om jou en je personeel de geheimen van INDII bij te brengen…

Of spreek met één van onze medewerkers. We helpen je graag verder